Tripadvisor

Als coach begeleid ik niet alleen mensen met verslaving aan alcohol en andere drugs, maar help mensen ook beter om te gaan met stress, slapeloosheid, piekeren, moeilijke gevoelens... 

Piekervaringen kunnen tot de mooiste en meest ingrijpende ervaringen in je leven behoren, maar af en toe ook wel destabiliserend zijn en je in verwarring achterlaten. Na zo'n ervaring kan je ook heel enthousiast zijn en meteen aan de slag willen, misschien zelfs je leven willen omgooien. Maar hoe zet je boeiende inzichten om in de praktijk? Hoe link je spiritualiteit aan realiteit? En wat doe je met gevoelens die blijven "plakken" (onrust, verdriet, angst...)? Of stemmetjes die in je hoofd blijven spoken? Het is niet altijd gemakkelijk om met buitenstaanders te praten over wat je hebt gezien, gevoeld en ervaren. 

Wil je graag alles op een rijtje zetten of je ervaringen beter integreren in je leven? Dan wil ik je daar graag bij coachen. In de folder hieronder vind je meer informatie.

In mijn boek "Een ongewoon gesprek met sla. Memoires van een reiziger in drugland." vind je vanaf p. 137 mijn ervaringen met verschillende bewustzijnsveranderende middelen.