Getuigenissen

L. B.

HR manager

"Ik heb heel diep gezeten, mij heel verlaten en eenzaam gevoeld.  Luc heeft een fantastisch luisterend vermogen en heeft mij tijdens de gesprekken nieuwe inzichten, tips, medeleven bezorgd. De begeleiding heeft mij enorm geholpen. Ik ben er veel sneller bovenop geraakt dan ik voor mogelijk had gehouden. Meer dan een aanrader!"

Mervr. J.C.

Lerares

"Ik drink nu minder dan vroeger. Af en toe schuif ik nog wel eens uit, maar dat neem ik mezelf niet meer kwalijk. Ik ben op de goede weg."

Jan V.L.

Zelfstandige

"Na 2 babbels met jou en wat karakterwerk lukt het me om vrij snel naar mijn vooropgesteld doel te gaan.  Vooral het 'leren genieten van' heeft me op een goed spoor gezet. Bedankt daarvoor."

Mr. T

Vakbondsmedewerker

"Omdat ik mijn drankgebruik niet meer onder controle had nam ik voor mezelf het besluit om hulp te zoeken. Na het maken van afspraken gingen we aan de slag. Intussen hebben we enkele sessies achter de rug en ik stel vast dat mijn alcoholgebruik sterk gereduceerd is. De aanpak van Luc gaf onmiddellijk resultaat. Er is nog een lange weg af te leggen, maar voor het eerst in jaren heb ik het gevoel dat het in orde komt."

Wilfried

Gepensionneerd manager

Onze praatmomenten hebben mij van een paar vervelende verslavingen afgeholpen. Hier ben ik ontzettend tevreden over en ben jou daar zeer dankbaar voor. 

Kristel G.

Secretariaatsmedewerker

"Hiermee wil ik je hartelijk danken voor de ondersteuning en inzichten die je mij gaf tijdens onze gesprekken. Ik ben op weg gegaan met de tools die je mij aanreikte en het gaf mij meer innerlijke rust. Zo werd mijn creatieve IK geactiveerd. Ik bruis van de energie en de ideeën."

Bénédicte W.

Analyste

"Je voulais simplement te dire un grand merci pour ces séances de coaching. Elles m'ont permises de me reprendre en main, de redevenir une personne respectable avec beaucoup d'ambition. Tu m'as permis d'évoluer, d'aller plus haut, d'aller plus loin, avec énormément de points positifs en main."

Peter V.M.

Aankoper

"Ik vond de coaching sessies een aangename ervaring, al stond ik er in begin wat sceptisch tegenover. Alles samengevat heb je me wel goed geholpen en ben nu nuchter. Ik ben blij dat ik de stappen genomen heb, ik voel me nu fitter en heb weer zin om wat klusjes uit te voeren en vooral terug meer te sporten."